onsdag 26. september 2012

Sånn går nu dagan...

                                  Ser ut til at 2013 blir et knall år for Reaper Racing!!

Det har vært og er fortsatt mye jobb...Litt mye jobb også innemellom faktisk..Er mye som skal på plass når en setter igang et prosjekt som DLS og mye annet..
Men det er morro,jævlig morro...Særlig når en jobber med denne gjengen her!! Det er masse forventinger og merker at mange er litt smånærvøse..Særlig fordi laget begynner få mange sterke ryttere...Veldig sterke ryttere!!
Men det er ingen grunn til å være nervøs...Bare å følge oppsatt treningsplan så har alle en fair sjans til og stå på startstreken på Lillehammer 22.juni!!
Med over 50 påmeldt på dette laget blir det selvfølgelig kamp om plassen!! Men der er bare sundt...Blir ikke rom for unnasluntring ihvertfall!

Har vært gangske flink den siste tiden med driiiiiiit mat og godis...Til og med lite is!! Er på vei nedover i vekt og har satt mål om å komme under 85kg i vinter..Og kanskje ned mot 80kg til sesongsart...Med terskel watt på 360W er jeg på 4,5W pr.kilo og skulle være klar til sesongen...

Blir veldig gøy med nye laktat målinger om 1mnd...
Har bestandig trent hjemme på spinning sykkel.Denne vinteren byttes den ut med Watt rulle...Det funker fint på spinning sykkel også,men Monica trenger rulla for en mer nøykatig og riktig trening for hennes satsing på tempo neste år...Tacx Bushido er ei trådløs knallfin rulle...Det er den samme vi skal testes på i vinter.

Det er jo ikke bare Lillehammer - Oslo som står på programmet for 2013..Det blir mye tempo kjøring og vi har et voksende miljø med tempo sykler..Så blir det litt fellesstart kjøring..

Ellers så kan jeg jo nevne et samarbeid med Sotra SK om å kjøre det nye ritet Voss- Geilo...Det blir knallmorro!!
http://bergenck.no/default.aspx?pageId=292

Fjellturen over Sognefjellet vel de fleste klar over at skal kjøres igjen.....

                             Så har jeg blitt en slaks ambassadør for Råholt sykkel og sport!!

Der skal jeg jobbe litt med salg både i butikken og være med å arrangere messer osv...Det blir kjempestas!! Så jeg kan love mange go-biter og mye knalltilbud fremover!!


                        De aller fleste vet jo hva jeg mener om sykler og hva du bør kjøre på!!

Katalogen for 2013:
http://sykkel.no/
Gi lyd om du lurer på noe!!

En liten sniktitt på Giant ProPel som kommer på nyåret:

 

                    Forhåpentligvis om leveringer går i orden,kjører jeg på denne neste sesong!!

Nå om dagen er det litt "treningfri"....Kjører kun spinningtimene med klubben ut september...Så begynner oppkjøringen 1.oktober...Denne gangen litt smartere og litt roligere...
Færre og kortere økter...Sånn blir det på oss begge i vinter..Få nok hvile og overskudd til andre ting også...Ble for mye tjas og mas ute¨n hvile i fjor...Resultatet ble jo spolert sesong for begge..

Men gleder meg til å starte opp igjen...Blir litt rastløs av hvile også!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar