lørdag 20. oktober 2012

Godt i gang......

                                                          1 time sone 2 på Wattrulla..

Det løsner litt nå.Det tar noen uker å komme igang sikkelig.Finne tråkket,finne motstand og ikke minst flyten.
siste del av sesongen dreide seg mye om tilvenning på tempodyret og kjøre hadre korte økter..Ble mye kjøring over terskel og småtunge bein på slutten..
Det var nok lurt å ta et par rolige uker før sesong oppkjøring igjen.Overgangen til innetreningen tar 2-3 uker og føler det nå funker fint..
Har tidligere brukt spinningsykkel og har bestandig vært veldig fornøyd med den...Men nå som vi har skaffet oss Wattrulle er spinning sykkelen solgt!!! D.v.s Monica sin er solgt...Knakk visst kranken på min i vinter...Trur jeg har uoffisiell Norgesrekord i å knekke i filler spinningsykler.....

                                                    Bushido rulla er utrolig praktisk og god.
For Monica har det også åpnet seg en ny verden med å trene på Watt.Hun begynner finne ut av det og de såkalte "dårlige dagene" vil nok forsvinne nå...Hu er nok noe utålmodig og har vridd på skruen på spinningrokken til nye høyder...Resultatet blir jo bare sure bein og lav puls....Nå er det kontroll på dette å beina for ikke så mye juling som før..
Trenings programmet blir også kjørt riktig...Hu blir nok farlig rask på tempodyret til våren...
                   Etter en rusten sesong i år blir denna å regne med i Norgestoppen på tempo igjen...


Klubben vår har hatt en utrolig oppsving i høst.Vi har fått på plass noen sentrale personer og ikke minst en utrolig utvikling på satsningen vår på Lillehammer - Oslo 2013. Takket være enkelt personer som bruker utrolig mye fritid på dette.Tror nok vi har fått 30-40 nye medlemmer siden august og massen bare vokser...
Nå som vi har fått på plass både en 5 timers gruppe og en gruppe under 4.30 skal vi også sette sammen en jente gjeng som skal sykle jentetråkket Gjøvik - Oslo.Tipper vi skal klare minimum 20 stk som sykler denne distansen..Oppforder de som kjenner noen eller vet om noen som vil være med å danne en stor jente gruppe om å ta kontakt med oss!! Samarbeid med andre klubber er jo selvfølgelig bare morro...Klarer vi dette teller vi ca.100 Reapere på startstreken unde styrkeprøven 2013!!!!


DET ER VANNVITTIG RÅTT!!

Selv om det trenes mye inne om dagen prøver jeg få til noen langturer ute..Skal prøve opprettholde utesyklingen frem til snøen detter...Da blir nok ski fremfor sykkel..Gikk alt for lite ski ifjor og skal vel prøve gå Birken i mars..
Derfor har jeg startet så smått med litt trening av overkroppen også...Ikke mye men er på trimmen 2 ganger i uka for trene styrke på bein og da varmer jeg opp på romaskin i 20min..Kjenner den gitt..Er rimelig slapp i i kroppen nord for navelen!!!
Etter 3-4 øvelser på beina avslutter jeg med 10min på denna maskin..
Ja, jeg veit...Ser jo ut som værste gay maskin,men ikke undervurder denna...Skal du brenne noen kcal så er detta utrolig effektift..Har kjørt en sone 2 økt også på denna og det tar sikkelig i kroppen samtidig som den er snill med baina!!

Tilsammen så får jeg nå 1 time i uka med trening som gjør meg bedre forbredt på ski sesongen..Merker stor forskjell etter kun et par uker faktisk...

Trur nok resten av gjengen er godt i gang med treningen også..Skal bli veldig spennende å følge de ca.45 som har meldt seg på 4.30 gruppa fremover..Oktober er snart over og november starter med laktat testing og ikke minst min favoritt... Terrortest!!


Fra terrortest i fjor...1 time max på wattrulla...Først da for man svaret på om kapasiteten er på plass..Hjelper ikke om du har 400w på terskel etter laktattest om du ikke klarer mer en 200w på timestest..Denne fine økta skal vi kjøre hver 6 uke fremover...Følger man programmet bør man få en fin kapasitetsutvikling...
Dette er vondt,fryktelig vondt...Men også en utrolig bra økt for hue...

Regner med alle følger programmet så vi slipper dette  til våren:
                                                         
Stå på gutta,har trua!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar