tirsdag 24. januar 2012

Fått kjørt seg litt....

Det ble en morsom og annerledes helg i Polen.BGZ arena innfridde til tusen!!!Trodde det skulle være litt skummelt og presse seg opp i svingene som har 45 graders helling,men det var ikke noe problem i det heletatt.Var rett og slett bare kult.
Fikk leid meg sykkel og kjørte en 1000m og 200m flying start som det heter...Veldig kult og skjønte fort at det ikke bare holder med styrke,men masse teknikk.Men fikk til en bra 200m og og med trening tror jeg at det kunne godt styggfort..Kjørte på 12,2 noe som visstnok er bra for en gammal gubbe...De beste her nede kjørte på 11,7 men de trener jo hele året på dette...
Helgens tur ble arrangert av sykkelforbundet og ment som en samling for talentfulle bane syklister.Fra Reaper Racing stilte Monica og Kristian som begge satser på bane og tempo...Og selvfølgelig The Duke som trener og støtte apparat rundt disse to.
Rolf Morgan Hansen og May Britt Våland,begge to habile banesyklister med flere deltagelser i VM og May Britt med VM medalje sto for opplegget på turen..
                                                                        May Britt

                                                                    Rolf Morgan
                 Begge kom med masse trenings tips og med deres erfaring var det mye og lære.

                                                  Legg merke til dyret i bakgrunn......

Jørn lager skjema til Monica sin 3000m mens Kristian slapper av..                                                   
                                      Monica og May Britt går igjennom rundetider,girvalg osv...
Dere kan også lese Monica sin blogg om helgen her:
http://sykkelmonica.blogspot.com/2012/01/litt-sann-hy-pa-polen.html
Her ligger også flere bilder...
Det ble en lang søndag og vi var ikke i hus før kl.01.00 ca...Skulle opp kl.0300 på jobb så soving ble ikke noe av..Mandag gikk med til soving og i dag var det klart for 2 timer rolig med styrketråkk...
Og for ei økt!!!! Beina er så bra om dagen at det er vanskelig å holde igjen..Aldri kjørt tyngre tråkk på så lav puls før..Deilig og kjenne det virker..Blir mye rolig denne uka siden det er ny laktat test og 1.times test(Terrortest) på søndag..Unntaket blir "The Dukes power hour" på fredag med klubben på Sats..

Om  du trodde du hadde spurt egenskaper og svææææære lår....Sjekk ut disse gutta her:
http://www.youtube.com/watch?v=ibMQSrXFa4U&feature=related
Over 70km/t i snitt!!!!
Snakkes neste jul!


             

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar